16 Şubat 2013 Cumartesi





Yeni Nesil Giyilebilir Parmak Mouse: MyCestro!
Bilgisayar başında geçen zamanları eğlenceli kılacak bir ürün daha, parmağa takılan mini mouse. Boyutu küçük, keyfi büyük.
Kickstarter üyesi Nick Mastandrea tarafından başlatılan ve henüz proje aşamasında olan MyCestro, işaret parmağına giyilebilir olarak hazırlanmış. Parmak Mouse’un bir diğer çarpıcı özelliği ise 3D sensörleri sayesinde titremeleri, hızı, konumu algılayabiliyor. Mouse’un üzerinde, başparmakla basılabilecek standart mouse’ları andıran 3 adet buton bulunurken, sayfayı kaydırmak içinse parmağınızı sürüklemek yeterli.

Bluetooth 4.0 sayesinde Mac, iPad ve iPhone’larda da kullanılabilecek. Üzerinde bulunan Mini USB portu sayesinde şarj edilebilen MyCestro, sürekli kullanımda 40 saatlik bir pil süresi sunuyor. iOS ve Windows tabanlı bu estetik mouse, Android tabanındaki desteği de kısa bir süre içinde çözecek.

Oldukça hafif ve kullanışlı olarak hazırlanan ürünün çıkış tarihine yalnızca 43 gün kaldı. Sponsorlar sayesinde iyi bir gelir elde eden Nick, ürünün çıkış tarihini daha da geriye çekebilir. Sitedeki bilgilere göre 79 dolar ve üstü bağış yapan herkes bir adet MyCestro alabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder