16 Şubat 2013 Cumartesi





FXGuru ile Holywood Android'e Geldi
Androidli mobil cihazınızda Holywood filmlerini aratmayan efektler oluşturmak isteyenlerin derdine çare bulundu. FXGuru isimli uygulama kullanıcılara muhteşem efektler yapma imkanı sunuyor.

Bir dönem iOS işletim sistemli cihazlarda kullanılan MovieFX isimli uygulama yardımı ile gerçek görüntüler üzerine efektler verilebiliyordu. Bu efektler ile oluşturulan videolar kullanıcılar arasında eğlence kaynağı da olmuştu. Ancak bu uygulamanın Android sürümü yayınlanmamıştı.


Kısa bir süre önce Google Play uygulama mağazasında yayınlanan FXGuru isimli uygulama kullanıcılara mobil cihazlarıyla Holywood filmlerine benzer videolar oluşturma imkanı veriyor.

Bu efekteler arasında Ufo istilası, roketar saldırısı ve uydu kazası gibi seçenekler bulunuyor. Seçenekler arasında sadece uydu kazası aktif olarak kullanılabiliyor. Diğerleri için ücrteli ir paketi satın almak gerekiyor.

Uygulamanın kullanımı çok kolay: Efekti seçtikten sonra kamera ile belli uzunluklukta bir video çekiliyor. Bu videoda efektin ne zaman devreye gireceği kullanıcı tarafından belirleniyor. Ardından birkaç saniyelik bir süreçten sonra video hazır hale geliyor.

Videoyu sosyal ağlarda ya da e-posta üzerinden paylaşmak mümkün. İlginç videolar hazırlayabileceğiniz FXGuru uygulaması ile bir video da kayıt ettik. İşte bu özel video:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder